середу, 17 грудня 2014 р.

Рефлексія проекту "Людина і час"

      Виконуючи завдання розроблені авторами відкритого масового он-лайн курсу (навчального мережевого проекту) "Людина і час" наша команда під час  проходження першого  етапу дізналася, що таке "Миротворче коло", що означає слово "тезоіменитство", кого називають "тезкою". У процесі роботи ми знайшли найближчий до дня народження день пам'яті святого, ім'я якого ми носимо та зробили про нього презентацію. Працюючи над І етапом проекту ми створили ментальну карту та познайомилися з такими новими сервісами мережі Інтернет як slideshare (сервіс для розміщення презентацій) і spiber scribe (сервіс для створення ментальних карт).
     На ІІ етапі ми розробили анкету та провели соціологічне дослідження (анкетування) Результати анкетування оформили і завантажили на сервіс Docme.ru. Ми дізналися, що на цей сервіс дуже зручно і швидко (так як не потрібно довго реєструватися) завантажувати свої документи. Нам сподобалося !!!
       Працюючи над III етапом ми навчилися вираховувати дату Пасхи, написали твір про "Різдво" і розмістили його на своїй сторінці сайту,  але найбільше нам сподобалося працювати з невідомим раніше сервісом "Стрічка часу", який знаходиться за адресою: http://www.dipity.com/. На Стрічці часу ми помістили дати всіх найбільших 12 свят.
      Виконуючи завдання останнього заключного етапу ми навчилися писати невідомі нам раніше твори-роздуми - есе, також заповнювали різні анкети онлайн і брали участь у вікторині. Виконувати ці завдання нам було нелегко, але цікаво і захоплююче !!!
       Під час роботи на реалізацією проекту багато корисних порад отримали від інших команд-учасників проекту, ми відчули їх дружню підтримку і щиро дякуємо за це. А також дуже вдячні організаторам проекту, які дали нам можливість здобути нові знання, навички та віртуально поспілкуватися із хорошими людьми!!!

Адреса нашої сторінки: https://sites.google.com/site/chelovekivremja13/nasi-ucastniki-1/fiksiki

1 коментар:

  1. За допомогою мережевих проектів вчителі та учні вчаться навичкам 21 століття.

    ВідповістиВидалити